Saturday, April 28, 2018

Seznamovací Služba Des Moines Iowa

Des Moines, Iowa - Wikipedie

DES MOINES, IOWA přípojka výpisy

Sněžení průměry 35.3 cm (90 cm) za sezónu a roční průměry srážek 36,0 palců (914 mm), s vrcholem v teplejších měsících. Vyvinut městské Asijské komunity, Zahrady patří tři-příběh, Čínský pavilon, bonsai terénní úpravy, a žulové sochy upozornit na význam rozmanitosti a rozpoznat Asijské Americké příspěvky v Iowě. Meredith publikuje Lepší Domovy a Zahrady, jeden z nejvíce široce obíhal publikací ve Spojených Státech. Pro východ-západ provozu byla doručena Rock Island 's Kukuřičný Pás Rocket express z Omahy na západ, do Chicaga na východě. Jeho obnovené 1,250-sedadla divadlo má složitý rokoko omítky stropu a vynikající akustiku a je používán pro řadu kulturních vystoupení a zábavy. Des Moines Vodních Děl byla zaplavena povodní během časných ranních hodin 11. července, 1993, takže odhadem 250 000 lidí bez tekoucí vody po dobu 12 dnů a bez pitné vody po dobu 20 dní. Ilegální whisky obchodu, v kombinaci s destrukcí tradičních lifeways, vedl k závažným problémům v jejich společnosti. Skalní Ostrov také nabízí Twin Star Rocket do Minneapolis do north a Dallasu a Houstonu na jihu. Koupil Minnesota Timberwolves v roce 2017 a jsou re-pojmenovaný Iowa Vlky, aby odrážely nové vlastnictví. Mezi jeho tři divadla patří 216-sedadlo Prázdné IMAX Dome Theater, 175-sedadlo John Deere Dobrodružství Divadlo představovat živá vystoupení, a 50 stop (15 m) klenutý Star Divadlo. Iowa State Capitol, dokončena v roce 1886, je jedním ze dvou státních metropolí na funkci pěti kopulemi, centrální golden dome obklopen čtyřmi menšími kopulemi. Pro každých 100 žen, tam byly 93.8 mužů. Pro každých 100 žen ve věku 18 a přes, tam byl 90.5 mužů. Nový centrální pobočka Des Moines Public Library, navrhl proslulý architekt David Chipperfield z Londýna, otevřela na 8. dubna 2006. Nachází se jižně od centra města, středobodem parku je osvětlené 1.9 mil (3,1 km) Kruidenier Stezka, obkličovat to úplně. Iowa je nejvyšší stavba, Principal Financial Group 's 45-story věž na 801 Grand byl postaven v roce 1991, a 19-příběh EMC Pojištění Budova byla postavena v roce 1997.

V Centru Města Des Moines Hotel

25 Zábavné Věci na práci v Des Moines

2017 Iowa Tornáda - Národní

Za pokrokové v době, zředěný hlasů etnických a národnostních menšin, kteří obecně nelze příkaz většina volit kandidáta dle svého výběru. Člen Srdce Ameriky Atletická Konference, v rámci NAIA, že pole 21 varsity atletické týmy. Byli NAIA National Mistrů ve fotbale v roce 2013. Ačkoli fúze byl tvrdě odmítnut, mnoho městské a krajské oddělení a programy byly konsolidovány. West Capitol Terasa poskytuje ohromující vchod od západu na státu je to největší budova, Budova Kapitolu Státu. Des Moines Area Community College je v oblasti community college s areály v Ankeny, Des Moines, West Des Moines. Tento trend je zdůrazněn úspěch městě obchody, studia, bydlení a mezi hlavní čtvrti a Řeky Des Moines. Des Moines Skywalk Systém byl kritizován za to, bolí street-úrovni obchodní, i když nedávná iniciativa byla provedena, aby se na úrovni ulice Skywalk vchody více viditelné. Zimy jsou mírně chladnější než Chicago, ale pořád teplejší než Minneapolis, s letní teploty jsou velmi podobné mezi Horní Midwest metropolitních oblastech.

To je domov Iowa Vlci NBA G Ligy, Iowa Wild American Hockey League, a Iowa Barnstormers Vnitřní Fotbalové Ligy. V současné době provádí tři inscenace každý rok, Balet také poskytuje příležitosti pro vzdělávání a osvětu. 1885, četné důlní šachty byly uvnitř městských omezení, a těžba se začala šířit do okolní krajiny. Nové Science Center of Iowa a Prázdné IMAX Dome Theater a Iowa Events Center byl otevřen v roce 2005. Des Moines Buccaneers of the United States Hockey League hrát v Buccaneer Arena v Urbandale, a Des Moines Hrozba fotbalový tým hrát ve Valley Stadium v West Des Moines. Tento obnovena 1883 Italianate Viktoriánské domy exponáty, artefakty, a informace zahrnující čtyři generace Henry Wallacem a ostatní členy rodiny. Pro-zisk školy s učebnami v oblasti patří ITT Technical Institute, Kaplan University, a Vatterott College. Po dokončení, bude funkce 1,2 míle (1,9 km) rekreační stezka spojující východní a západní strany města přes dva mosty pro pěší. Dalších velkých společností, jako jsou Wells Fargo, Voya Financial, Celostátní Vzájemná Pojišťovna, ACE Limited, Marsh, Monsanto a DuPont Pioneer mají velké operace v nebo poblíž metropolitní oblasti. Také pocházející z Water Works Park, Great Western Trail je 18 mil (29 km) cesta na jih z Des Moines do Martensdale přes Willow Creek Golf Course, Orilla, a Cumming.

No comments:

Post a Comment