Sunday, April 29, 2018

Seznamka 65 Letý Muž

Dane Cook seznamka 19-rok-starý zpěvák

Muži Jsou Nejvíce Přitahovány k 20 Rok

Myslím, že to není faktor věku, ale faktor, jak se postarat o vaše tělo, jak jste věku (to platí pro muže a ženy, ale pro ženy, samozřejmě jsme to trochu drsnější, když jsme se přidat v těhotenství(ies) sám). Vím, že 52-letý kluk v současné době žadoní a honí 19 letá dívka (někdo, s kým pracuju). Seznamka 50 něco, co by bylo jako chodit s mým dědou, prohnutý kůže, šedé vousy, nastavte v jejich způsoby, brýle, noviny a kafe je všechno, co jsem viděl. Tak co? Není nic, co bych, mid-40s žena, může dělat, že a je zřejmé, že tyto lidé nejsou pro mě. 60 letá žena už nikdy nebude jako fyzicky nebo sexuálně atraktivní pro muže, jako 20 letá žena, všechny ostatní věci jsou stejné. Ženy jsou přitahovány k mužům, v jejich vrstevnické skupiny a jako žen ve věku najdou muži jejich věku atraktivní. V průběhu času, jsem se naučil naladit se na další kousky a spravedlivě hodnotit, který z nich je opravdu hezčí, i když to není přeložit přímo do atraktivitu pro mě. Myslím, že kluci v twilight jsou fit stejným způsobem, že dostihový kůň je velmi pěkný, ale různých druhů, se mnou nic společného. Zbývající jsou k dispozici ženy v jejich 20s, jsou buď méně horké, nebo nejsou moc zábavné být ve vztahu. Jako Evan řekl, nemůžeš někoho nutit, aby změnit jejich mysl, aby se soustředit jen na ty, kteří jsou otevřené pro vás poznat. Muž na sobě samozřejmě drahé, diskrétní, dobře-vyrobený oblek, který se mísí v midtown NYC dav je 1000 krát více atraktivní než roztomilý plavčík s šest balení, nebo hudebník v těsné džíny. Lidé někdy hodnotu a vybrat si partnery, kteří mohou mít konvenčně-méně žádoucí kvality, protože vidíme, že člověk je prostě úžasné celkově. Je chvályhodné, že chcete být blíže k Bohu a začít vaše manželství s pravým srdcem a myslí. To je realistické. To není vyrovnání. Je to prostě jen praktické řešení na problém lidské samoty. Protože tam je vždy bude 1000000000000000x větší data, která jsou stále chybí, ani na počítačích v celém světě, aby přesně proces.

Není to tak velká investice do e-mailu, volat, nebo jít na rande s někým, kdo nesplňuje vaše běžná kritéria. Tvrdíte, že muži s dcerami měla přestat fantazírovat o tom, co najdou fyzicky krásné(ženy v jejich časném 20s). Já, pro jednoho, rozhodli se dát hodně myslel na "studie", jako jsou tyto, protože oni žádný způsob, jak mi pomoci v mé snaze najít lásku. Ve své knize, "Dataclysm," poukazuje na to, že s kým chceme být a kdo skutečně jsme, může být dvě velmi odlišné věci. Matt Damon si užívá pivo a udržuje low-key při vstupu Chris Hemsworth a Elsa Patakyové na Bluesfest v Byron Bay. Zkuste hrát nějaké online video hry, a sledovat, jak každý fanoušek ZUŘÍ (všichni dělají dobré body) nad tím, jak HROZNÉ, že matchmaking systém (každá hra, snad každý zápas, věřte mi). Pokud žena zjistí, že ji přitahuje jisté abstraktní vlastnosti (sebevědomí, úspěch, cokoliv) a naučil spojit to s starších mužů, připadá mi to úplně věrohodné, že by mohla subjektivně najít fotku staršího muže více atraktivní, i když ona má žádný způsob, jak zjistit, že on vlastně má tyto abstraktní vlastnosti. Nezáleží na tom tolik, co člověk vypadá jako když není fit jako poskytovatel nebo že nebude kolem pro dlouho-termín.

Budu mít zájem vidět, jak to funguje, a to zejména jako její angličtina není velký a ani jeho francouzština, nejsem si jistý, jak komunikují. Pokud má jeden v 23, ona je úrodná do ní 40s, jako moje babička, která měla překvapení 8. dítě na 42, dlouho předtím, než tam byly nějaké pokroky v medicíně. Novinka pro vás; někteří muži výrazně starší, než jste stále ve formě, stále velmi aktivní, a nemám žádné problémy, popsat v ložnici, a to buď (a ne, nepotřebují "malá modrá pilulka" dělat, že buď. Myslím, že pro sebe, proč bych měl mít vztah s o 12 let starý, který obývá tělo 30 let. Bez ohledu na to, jak velký a wilde (wilder a lepší přes 16 let manželství) sex se stal, nic jiného smysluplného pro mě dost zůstat v tom vztahu. Pravda (stejně, jako to bolí), je to, že pokud 20ti stará žena seděla vedle Muže na autobus, a jejich nohy se dotkl, měl by mít obrovskou erekci a být ochotni riskovat jeho žena, doma a s dětmi, nějaké to maso. Ted zaplatil strašlivou cenu za výběr Bernadette turnaj Joyce v EastEnders, tím, že JIM SHELLEY. Každý, z těchto žen by 20 něco let starý muži klanět a uctívat je a jít na jakékoliv náklady chcete-manželka nich a mají je na jejich paže jako trofej žena. Neříkám, že starší lidé nejsou bludy se plíží a pokud jde o mladé ženy, protože mnoho z nich jsou, ale mnoho z nás v našich prvních 30s datování ženy v jejich polovině - koncem 20. let je skoro nepřirozené nebo odporné a strašidelné. Znovu vstoupit do mladých a nesmyslné soutěže, které jsou již opravdu součástí. Nostalgie. Oni to myslí dobře, oni si myslí, že bude stále dělat jim radost, když se to nikdy nestalo.

No comments:

Post a Comment