Sunday, April 29, 2018

Nejlepší Seznamka Místě V Kathmandu Valley

Pashupatinath Temple - Káthmándú

Jak Navštívit Národní Park Chitwan

Cestování do Tibetu, Nepálu a Bhútánu

nejlepší seznamka místě v kathmandu valley

Tradice říká, že to bylo postavené Pashupreksha z Somadeva Dynastie ve 3. století před naším LETOPOČTEM, ale první historické záznamy datují od 13. století. Podle pozdějšího Středověku, mnoho napodobenin byl postaven chrám, jako v Bhaktapur (1480), Lalitpur (1566) a Benares (brzy 19. století). Bylo by krásné, aby zůstali na jedné z odlehlejších luxusní chaty, protože mají hlubší přístup do národního parku a daleko méně komerční vývoj. Pak jsme se potkali lékař dobrovolníků z Chapagaon když se naše vzájemné dobrovolník umístění společnosti (a co takový debakl, to se ukázalo být!) přinesl lékaři do Pharping vidět kláštery a modlitební rituály. Můj čas těchto posledních týdnů v Nepálu byly nádherné, a to včetně setkání s dalšími dobrovolníky v okolních obcích. Pashaputi Chrámu je rozsáhlý areál zahrnuje mnoho dalších starých a důležité chrámy, svatyně a sochy. Svůj volný průvodce do země, které se týkají jiných oblastí a činností, z Kathmandu do Pokhary a další místa. Když bohové zjistili, že ho tam a snažil se přivést ho zpět do Varanasi, on skočil přes řeku na protější břeh, kde jeden z jeho rohů se zlomil na čtyři kusy. Protože cestovní ruch je velký byznys, pravděpodobnost, že budete vidět tygry (které se potulují v noci a plachý z touristed oblastech parku) je velmi, velmi nízká. V okolí, skupiny slonů vzal jejich každodenní koupele v řece, a turisté se mohou připojit mahouts, slon trenér. Nepál je vedoucí regionu v zachování a v posledních deseti letech, silné anti-pytláctví opatření populací tygrů zvětšit na více než 120 a ohrožených jednorohý nosorožec čísla více než 600 po celé zemi. Náš průvodce byl takový způsob, jak se slovy, když on doručil jeho uvítací projev pro naši skupinu, jak jsme popíjeli čaj v jídelně a naučil obrys naše třídenní turné. A v regionu, Chitwan je vlastně nejlepší místo a šanci špinění žádné z nejvíce vzácných a zajímavých zvířat. Na kánoi cestu, tam je prvek pták-dívat, ale to je v takové klidné a klidné prostředí, které je vždy poutavé. Buď jak buď, náš průvodce z nás uvědomuje, že jsme byli v džungli, místo, trochu více nebezpečné procházky po Central Parku v New Yorku.

Jednou Parku získala status UNESCO a vlády na ochranu a zachování, vesničané tvoří osady podél hranic. Ale on zvedl velký klacek pro ochranu a uvedl, že sedm z nás by měl utáhnout do jedné řady na úzké cesty. Naše skupina měla osobní průvodce, který ukázal, že se každé ráno při snídani a pak cestoval s námi prostřednictvím Národního Parku a mezi různými činnostmi. Nebudete na dálku pěší přes divokou džungli, budete se učit o zachování a parku chovných programů, zábavných aktivit, hodil tam taky. Vzpěry pod střechami, pocházející z konce 17. století jsou zdobené řezby ze dřeva z členů Shiva je rodina jako Párvatí, Ganéša, Kumar nebo Yoginis, stejně jako Hanuman, Rama, Sita, Lakshman a další bohové a bohyně z Ramayana. Jižně od chrámu, například, je Chadeshvar, napsaný Licchavi linga od 7. století, a na sever od chrámu je 9. století, chrám Brahma. Vasukiho má formu Naga (mýtický had) od pasu nahoru, zatímco spodní části jsou složitou spleť hadů těla. Domy na Tharu lidí zdánlivě vynoří ze země jako stéblo silnou a bohatou plat.

nejlepší seznamka místě v kathmandu valley

nejlepší seznamka místě v kathmandu valley

  • San Francisco Bay Guardian Pohledu
  • 10 nejlepší dovolená na kole pro
  • 50 Nejlepších Míst k Návštěvě v blízkosti Mumbai

Na jižní straně Pashupati temple je Dharmashila, kámen, kde posvátné přísahy jsou přijata, a sloupy se sochami různých Shah králové. Na Tharu lidí etnické skupiny v jižní-západní Nepál, kteří jsou rodilí do regionu Terai, který je prostý regionu, který zahrnuje Chitwan, stejně jako v jiných oblastech. Hlavní kněz je odpovědný jen Králi Nepálu a přenáší ho na chrám záleží na pravidelném základě. Autobusy jsou rychlé, takže přijet s časovou rezervou v dopoledních hodinách, nebo vám bude chybět autobus z Thamel. Přes Bagmati River jsou 15 votivní svatyní, Pandra Shivalaya, které byly postaveny zakotvit lingas na památku zemřelých osob v letech 1859 a 1869. Přidejte k tomu jedinečnou flórou a faunou, krásné ptáky, povrchní, leopardi a medvědi pyskatí, a rezidentní populace slonů, a to je ne-nasnadě navštívit na výlet do Nepálu. Je to složité, ale jsem diskutovat slon problém, stejně jako Národní Park Slon Chov Centrum, které navštívíte na mnoha výlety do okolí. Domluvili jsme celé turné, včetně autobusové dopravy z Káthmándú do Sauraha, zdarma vyzvednout od autobusového nádraží mimo Sauraha a celou cestu na náš resort. Tím, že cestovat v balení, jsme upevnilo naše přátelství, ale také jsme byli schopni vyjednat velkou slevu na tranzitní a průvodce požadovaný navštívit a prozkoumat. Domy byly hliněné stěny a doškové střechy, a to jak funkcí, které umožňují domovy zůstat v pohodě v husté létě vlhkost.

No comments:

Post a Comment