Sunday, April 29, 2018

Seznamka A Fyzická Přitažlivost

Fyzické atraktivity - Wikipedie

Fyzická Přitažlivost - 1984, Zdarma

  • Amor na Trial: OKCupid Online
  • CoachingwithRoycom Životností
  • Vztahy a Datování v Bibli
  • Proč Jsou Muži Frustrovaný S Datování?
  • Emocionální Přitažlivost - Klíč k
  • Ofcom zvyklý být vyšetřování Kanál

Konkurenční vysvětlení sahají od ztráty víry v Boha nebo posmrtný život, který může vyrovnávací paměti lidí proti životní nezdary, zdůrazňuje, industrializace, k utrpení vytvořil u žen o šíření nedosažitelné ideály ženské krásy, expozice toxických látek. Ženy užívající perorální hormonální antikoncepci byly hlášeny mít opačné preference, zvýšit možnost, že perorální antikoncepce mění ženské preference vůči MHC podobnost s možnými náklady na plodnost. Zjistili, že obličejové atraktivity koreluje s spermatu kvality (dobrá, normální, nebo špatný v závislosti na tom, morfologie spermií a pohyblivost). V dalších druhů zvířat, a to i jiných druhů primátů, tyto reklamy z reprodukční hodnoty nejsou trvalé. Tovee ve srovnání ženské preference pro mužské atraktivity kříž kulturně, mezi Británii a Malajsii. Bylo vysvětleno, že lidé věnovat větší pozornost těm, najdou fyzicky krásná nebo atraktivní, a tak vnímat atraktivní jedinci s vyšší rozlišovací přesnost. Podle další výzkum na souvislost mezi pohledy a zisk u mužů, trest pro nepřitažlivosti je větší, než přínosy, být atraktivní. Jsou sexuálně vybrané rysy současné době pro účely upřímný signalizační a zachycení vizuální pozornost opačného pohlaví, nejčastěji spojené s samice zachycení vizuální pozornost mužů. Bobst a Lobmaier (2012), který jsem vytvořil 20 prototypy fotografie, některé ženy během ovulace a některé během luteální fáze. Když Američtí muži nezávisle na sobě žádal, aby si vybrat, samice stavět nejvíce atraktivní pro ně, muži vybrali postavy, střední postavy. Tento obrázek ukazuje pouze dvě extrémní varianty velikosti v černé ženské postavy použité v experimentu. Délka vlasů, obličeje přitažlivost, osobnost atribuce; multiple fitness model kadeřnictví. To by mohlo záviset na tom, jak přitažlivost je rozčleněna: podobně členů (ve srovnání s nepodobné) opačného pohlaví, jsou hodnoceni jako více sympatický v prosociální smysl. Tato kresba ze dvou ženských postav je remake výkres leg-to-body ratio (LBR) extrémy použité v experimentu Swami et al. (2006) zjistit, co LBR je považován za nejvíce atraktivní. S těmito závěry studie usoudil, že pokud žena byla reprodukovat s mužem, s více mužský obličej, pak se její dcery by také zdědit více mužský obličej, takže dcery méně atraktivní.

Výzkum však ukázal, že to, co si myslíme, že jako obličejové atraktivity je opravdu jen symetrie obličeje. Webarchiv šablony wayback odkazy CS1 holandský-jazyk zdroje (nl) Použití mdy termíny od října 2015 Články obsahující Čínský jazyk textu Všech článků s nedoložené prohlášení Články s nedoložené prohlášení od října 2015 Stránky pomocí div kol bez cols a colwidth parametry Stránky pomocí Sloupců-seznam s deprecated parametry. V Anglii, ženy nosily korzety, které silně zúžené jejich dýchání a poškozené životně důležité vnitřní orgány, s cílem dosáhnout vizuální efekt přehnaně nízký Pas-to-Hip ratio. Manuální dělníci, kteří strávili delší dobu mimo vyvinutý tmavší pleti v důsledku vystavení slunci. Předchozí studie na zvířatech a lidech ukazují, že geny v hlavní histokompatibilní komplex (MHC) vliv jednotlivých pachů a že ženy často dávají přednost vůni MHC-odlišné muži, snad pro zvýšení heterozygotnosti potomstva nebo snížení příbuzenské plemenitby. Na obrázku vlevo získala nejvyšší průměrné hodnocení atraktivity z Jižní Afriky muži, zatímco postava s střední velikosti obdržel nejvyšší hodnocení z obou Britů Afrického a Britského Kavkazské muži. Berkley, California: University of California Press. s. 28. ISBN 978-0-520-24508-2 Citováno 2. ledna 2017, z odkazu. Singh říká jedna studie ukázala, že lidé byli schopni odhadnout krásu na podprahové úrovni, když je uvedeno snímků za pouhou jednu setinu sekundy.

Hip je měřena v jeho nejširší části hýždí na levé straně, a na větší trochanters v pořádku. Četné studie, včetně jeho předchozího výzkumu, k závěru, že krása pomáhá rozpočet tím, že poskytuje větší bohatství v několika způsoby: Lepší-vypadající lidé obecně vydělávají více peněz a vzít si ty, kteří jsou hezčí a vyšší-vydělávat, říká. Vyšší státní Zdravotní Index země, tím více byly feminizované tváře přednostní přes maskulinizoval tváře. Byla na ni nejvíce atraktivní, když prostor mezi jejími žáky byla téměř polovina, nebo 46%, šířky obličeje od ucha k uchu. Psychologové na Univerzitě v Edinburghu zjistili souvislost mezi symetrie obličeje a duševní výkonnosti ve věku 79 a 83. Tato kresba je remake výkres použitý v experimentu na výzkum, co Jižní afrika, Britská Běloška a Britských Afrických mužů považuje za nejatraktivnější velikost zadní a prsa pro bílé a černé ženy. Po dosažení věku 26, muži mají větší potenciál randění než ženy na místě; a ve věku 48, jejich bazén je téměř dvakrát tak velký. Zjistil, že tanečníci obdržel téměř 15 USD více, když byli poblíž ovulace, než během zbytku měsíce. A proto, teorii, ženy v pozici, aby otěhotnět by být více přitahováni k někomu s větší pravděpodobností vyvolat nejzdravější potomci. Na výběr je z počítače generován tváře, dobrovolníci běžně vybrat nejvíce symetrické jako nejvíce atraktivní.

No comments:

Post a Comment