Sunday, April 29, 2018

Seznamka Tržní Ekonomika

Anarchistická ekonomie - Wikipedie

IATA - Ekonomické Analýzy

Někteří anarchisté že změna osobní spotřebu návyky minimalizovat (nebo zcela eliminovat) zapojení v převažující kapitalistické ekonomice je nezbytné cvičit anarchismus v jejich životě. Jako je úvěr vydané členy sítě, ve prospěch samotných členů, UMOŽŇUJE, jsou považovány za vzájemné úvěrové systémy. Dnes myšlenka je stále naživu tím, že nová generace sociálních center, anarchistů a ekologů, kteří zobrazení nápad jako zajímavý způsob, jak zvýšit povědomí o spotřebitelské kultury a podporovat opětovné využití komodit. Tyto jsou vlastně směnné systémy, které pouze obchodní položky; tedy bez použití jakékoli měně vůbec. Alternativní měny může být vytvořen tím, že jedinec, společnost, nebo organizace, které mohou být vytvořeny národní, státní, nebo místní samosprávy, nebo mohou vzniknout přirozeně, jako lidé začít používat určité komodity jako měna. Některé alternativní měny jsou považovány za osvobozené od daně, ale většina z nich jsou plně zdaněny, jako kdyby oni byli v národní měně, s upozorněním, že daň musí být zaplacena v národní měně. Konfederace se stává veřejný projekt podle definice, a to nejen proto, sdílených potřeb a zdrojů. Také si myslím, že na začátku jsem měla přijmout Komunismus s přáteli a Individualismus s cizími lidmi, a utvářet svůj budoucí život, podle zkušenosti. Proto, osobní a ekonomické činnosti v rámci anarcho-kapitalismus by být regulována soukromě provozovat zákona, spíše než přes politiku. To je radikálně odlišný od dvou hlavních forem koncentrace ekonomické moci: kapitalistický a "socialistickou" růst ekonomiky. Kreativní, samostatně řízené práce je zdrojem hrdosti a radosti, a část toho, co to znamená být plně člověkem. ID je založen na principu, že uspokojování základních potřeb je základním lidským právem, které je zaručeno všem, kteří jsou v kondici, aby nabídka minimální množství práce. Dále tvrdí, že trhy a systémy měnových rozdělit práci do tříd a přiřadit libovolné číselné hodnoty na individuální práci a snaze regulovat produkci, spotřebě a distribuci. Pracovní poznámky byly nejprve projednány v Owenite kruzích a získal své první praktické zkoušky v roce 1827, v Době Obchodě bývalý New Harmony členských a individualistický anarchista Josiah Warren. To bylo různě obhajoval tím, anarchisté, socialisté, Komunisté, Sociální Demokraté a Křesťanští Demokraté, a byl v kombinaci s různými socialistické a smíšené ekonomické systémy. Dělnické rady jsou formou pracovníků kontroly.

seznamka tržní ekonomika

  1. Energetický trh? Jeho jednoduchý
  2. NÁS hospodářského Cyklu Expanze a
  3. Mardi Dungey - Profily - University
  4. Volby a na akciovém trhu
  5. Hospodářského Cyklu Datování Výbor
  6. Tesco - Aktuální Ceny Akcií Akcie
  7. Mezinárodní Finanční Krizí
  8. Anarchistická ekonomie - Wikipedie

http://populardatingwebsites.logdown.com/posts/6714409

Jakékoliv omezení produkce a distribuce by být dána jednotlivci v rámci skupiny zapojit, spíše než v kapitalistických vlastníků, firmy, investoři, banky nebo jiné umělé tlaky na trhu. Věří, že výroba by měla být kvalitativní věc, a to spotřeba a distribuce by měla být self-určena každého jednotlivce bez libovolná hodnota přiřazená k práci, zboží a služby od ostatních. Rada komunismu, jako v prvních Sovětský Svaz obhajoval pracovníků ovládání prostřednictvím pracovníků rady a závodní výbory. Banky jsou v podstatě vytváří peníze tím, že poskytování úvěrů z vkladů, které nejsou ve skutečnosti patří k nim, pak se nabíjení úroky na rozdíl. Kromě toho, efektivní výroby a směny jako hodnota by měla být vnímána s podezřením, přinejmenším tím, že se lidé zajímají o osvobození. Jádra Linux a operačního systému GNU jsou typický příklady pro dárek hospodářství postavení v technologickém sektoru a jeho aktivní roli v tam nasadit použití tolerantní svobodný software a copyleft licencí, které umožňují volné opětovné použití softwaru a znalosti. Pokusy o formování družstev, také se objevil během Pařížské Komuny v roce 1871 a italské Továrny Povolání z roku 1920. Mutualists tvrdí, že tím, že vytvoření demokraticky spustit vzájemné spořitelny nebo družstevní záložny, bylo by možné vydat kredit zdarma, takže peníze by mohly být vytvořeny ve prospěch účastníků, spíše než pro prospěch bankéřů.

A tak, aby boj proti kapitalismu je nesmyslný úkol, protože ať je to Státní kapitalismus nebo Enterprise kapitalismu, tak dlouho, jak Vláda existuje, využívání kapitálu bude existovat. Kapitalismus se narodil pod těmito státy a stejně jako podporu fašistických hnutí, udělali vysoké zisky v Nacistickém Německu a Fašistické Itálii. UMOŽŇUJE, na rozdíl od jiných místních měnách, žádný předpis není vydán, ale spíše transakce jsou zaznamenávány v centrální poloze otevřené pro všechny členy. On se domnívá, že Tucker přehlédnout tento problém vzhledem k Tucker je zaměřit se na jednotlivé transakce na trhu, vzhledem k tomu, že Carson se také zaměřuje na organizační záležitosti. V rámci komplexní průmyslové ekonomiky, jako banky provést výměnu a výroba efektivnější, ačkoli oni také představují riziko centralizace či obnovení kapitálu jako sociální síla. Centrální Práce Bankovní Barcelony přestěhoval úvěru od více prosperující kolektivy sociálně užitečné kolektivů v nouzi. Johnson (eds). Trhy Není Kapitalismus: Individualistický Anarchismus Proti Šéfy, Nerovnosti, Moci korporací a Strukturální Chudoby. Volný obchod je formou konstruktivní přímé akce, které nabízí nákupní alternativou k měnové rámec, který umožňuje lidem k výměně zboží a služeb mimo peníze-založené ekonomiky. P2P lidské dynamic poskytuje kritický pohled na současný autoritativní a centralizované sociální struktury. Extrémní násilí z období výrazný vzestup velkých říší v Číně, Indii a Středomoří bylo tímto způsobem spojen s příchodem rozsáhlých otroctví a pomocí mince na zaplacení vojáků, spolu s povinností prosazována Státem za jeho poddaní platit své daně v měně.

No comments:

Post a Comment