Sunday, April 29, 2018

Nejlepší Datování Lokalit Vancouver Island

https://pauschal-reisenopodode/

Některé z atrakcí zahrnout Č. 2, Motor 374 Muzeum v Roundhouse a na proslulé Nábřeží Chodník a cyklostezku. Robson Street byl jedním z prvních ulic ve Vancouveru a byl pojmenován po John Robson, bývalý premiér Britské Kolumbie. Centrum provozuje několik vzdělávacích programů, např. Na Silnici, program, který bere vědy do komunity a školy; a Super Science Klubu, kde učitelé ze Světa Vědy držet po-školní programy škol ve městě. Vozidlo nadšenci ocení mnoho vzácných automobilů a motocyklů, plavba na ulici během letních víkendech. A zatímco vy se těší na krajinu, si můžete vychutnat gurmánské jídlo, pití vynikající víno, a nechat se hýčkat jako král (nebo královna). Můžete zastavit tím, že Jules Bistro pro klavír noc, Pourhouse pro nedělní Jazz, nebo na Sůl Degustační Místnost pro tapas a dobré španělské víno. Bývalý lom je nyní domovem prosperující Lomu Zahrada, která má obrovský exemplář stromy, trvalky, keře, cibuloviny a letničky, které mají jasné a živé barvy. Roch a RV Ben Franklin, 1968 posádkou hluboké ponoření plavidla. St. Roch je z roku 1928 Royal Canadian Mounted Police škuner, který byl použit prozkoumat arktické oblasti. Vzít děti na Dobrodružství oblasti nebo Vodního Parku, chytit show, návštěvu pivovaru, nebo si pronajmout loď a jít ven na vodě. První budova postavena v Gastown byl sedan v roce 1867, a oblast i nadále být docela drsné a bubnové i poté, co byla začleněna do města Vancouver v roce 1886. Také byste měli dávat pozor na nadcházející speciální akce, jako jsou Města Nápoje: Večer v Shaughnessy, který se koná v Disher Dům, postavený v roce 1912 a připsat Architekt Paul Phipps. Dnes se můžete projít přes 22 hektarů pečlivě udržované, elegantní krajiny, a jít z jednoho ekosystému do druhého, od Středozemního moře do Louisiany a z Himalájí k pobřeží Pacifiku. To má také Udržitelnost v Pohybu program, který je zaměřen na výuku mládeže o prostředí a alternativní formy energie. Personál je dobře informovaný a ochotný a produkty, které používají, jsou horní linie: Švýcarský škálu produktů Methode Physiodermie a italské certifikované organické Posvátný Charakter. Zahrada je vždy organizovat kurzy všeho druhu, od umění a fotografie zahradnictví, ekologie a botaniky.

nejlepší datování lokalit vancouver island

To se skládá ze tří klimatických pásem, včetně Pouštní oblasti, Subtropický deštný Prales Prostředí a Tropického deštného Pralesa Stanoviště. Pro konečný útěk, zkuste na hodinu-dlouho Havajské Bio tělový Peeling a Malie organické Lemongras a Lilikoi a Plumeria Tělo Mlhy. Přečtěte si více. Bílé mramorové schody vedou od vchodu do lázní do chladné, klidné, interiér ponořený v historii a vyzařuje auru relaxace. Po příjezdu mnoho německých přistěhovalců po druhé Světové Válce, Robson Street se stal známý jako Robsonstrasse. To bude trvat dva až tři hodiny chůze kolem Stanley Parku sám, tak přijďte připraveni, přinést občerstvení a nápoje, a pravděpodobně deštník, stejně, s ohledem na počasí ve Vancouveru. Začněte svou cestu s zářivý Bloedel Conservatory, které nabízí tropické útočiště plné květin, stromů a volně létající ptáci. Hostující Vancouver Aquarium je zábava pro celou rodinu, a děti jsou zaručeně líbit. Chvilku ocenit krásu tím, že chladný proud nebo poslouchat klidnou zvuk vodopádu.

DoULike seznamka, získat více než

Můžete se také podívat na indiánské totemy, roztroušených po parku, stejně jako mnoho dalších uměleckých děl, které doplňují umění příroda vytvořila v podobě tematických zahrad. Oficiálně otevřen v roce 1977 astronaut Neil Armstrong, návštěvníci dostat na věž přes skleněné výtahy, které vedou od úrovně ulice až na vrchol asi za 40 sekund. Magická cesta začíná ve velkém Sále s obří totemy a pokračuje na Bill Reid Rotunda s jeho kultovní socha Havrana a Prvních lidí. Mnoho zvířat, jako jsou delfíni a velryby lze vidět v živé pořady a některé je možné navštívit v době krmení. Dříve známý jako Vancouver Muzeum, byla založena v roce 1894 o Umění, Historických a Vědeckých Sdružení Vancouveru, a je věnována Vancouver-související výstavy a programy. Vancouver Museum stal Museum of Vancouver v roce 2009, a jeho stálou sbírku více než 65.000 položek, které líčí příběhy z Vancouveru z počátku 1900s přes pozdní 1970. V jednom procházku, můžete se projít deštným pralesem, u moře, přes hory a podél hráze. Jewel Box Světel, Chůze v Tropech, orchidej ukazuje, a sochy jsou některé z exponátů a události, které se konají na konzervatoři. Zahrada je také domov pro množství slavných soch od renomovaných umělců, jako jsou Bill Reid a David Marshall. Jedním z nejdůležitějších projektů regenerace měst v Severní Americe, Yaletown se od té doby proměnil v pulzující čtvrti s podkrovní byty, přístavy, parky a rekonstrukcí historických budov. Podívejte se na produkty, které roste v oblasti, vidět to, co rybáři chytí do své sítě ten den, vybrat květiny pro váš miláček, chytit něco k jídlu, nebo prostě jen relaxovat u vody a dívat se na svět jet.

No comments:

Post a Comment