Saturday, April 28, 2018

Seznamka Skenování Na 6-7 Týdnů

12. Týden vyšetření NT plodu je nuchální

Cysty zmizí po 28 týdnech těhotenství, ale pokud je přítomen, a to zejména s dalšími markery mohou zvyšovat riziko chromozomální trizomie (zejména edwardův syndrom - trizomie 18). Pokud se nemůžete dostat krevní test provádí před diagnostickým to může být přijata ve stejný den, ale výsledek bude muset být projednány později. Grafy byly vytvořeny pro tento účel, ale několik jednoduchých pravidel palce může být také efektivně využít. Tak čím jste starší, jsou pak vyšší počáteční riziko vašeho dítěte s Downovým syndromem bude. Skeny se obvykle provádí lékaři, porodní asistentky nebo rentgenových laborantů, kteří jsou speciálně vyškoleni v ultrazvuku, a jsou známé jako pracovníci. Týden po týdnu skenovat obrázky: První Trimestr Příklady ultrasonografie může použít během těhotenství. V prvním trimestru potvrzují, že plod je živý, že posouzení gestační stáří pomocí měření temeno-kostrční délku a budou se také podívat na žádné větší problémy. Co je crown kostrční délka (CRL). Srdce může být viděn bít v oblasti hrudníku a žaludku, močového měchýře a míchy vložení jsou viditelné. Pokud dvě hladiny hormonů jsou příznivé, že se sníží šance, že vaše dítě má downův syndrom. Prvním Trimestru, není poskytnout první fotografie pro vaše dítě album, nebo zjistit pohlaví vašeho dítěte. Tento test nabízí o 60%-65% míra detekce vyzvednutí těhotenství s možnými problémy. Některé Nemocnice nabízejí Prvním Trimestru krev místo z 15 až 16 týdnech krevní testy. Tekutiny kolekce je však zvýšené v mnoha plodů s Downovým syndromem a mnoho dalších chromozomálních abnormalit. Množství alkoholu (plodové vody), postavení a vzhled placenty a podrobný scan dítě samotné. V současné době nejpřesnější neinvazivní test pro detekci downova syndromu v průběhu těhotenství měření nuchální translucence se ultrazvukové vyšetření mezi 11. až 14. týdnu těhotenství. To je přijata na obrazovku pro downův Syndrom a je známý jako Double, Triple nebo Quadruple testu v závislosti na tom, které hormony jsou testování.

Brzy Ujištění / Seznamka Skenování

I když výsledek není definitivní výsledek, to vám umožní učinit informované rozhodnutí pro vaši rodinu, jak se vám podaří své těhotenství. Dva hormony, měřeno v krvi jsou oba produkován placentou a jsou jedinečné pro každé těhotenství. V závislosti na tom, kde žijete různých typů screeningových testů budou nabízeny, což je trochu matoucí. V rozsáhlých studiích z tisíce těhotenství tyto následující funkce, bylo zjištěno, že nejdůležitější při změně riziko downova syndromu. Pomocí kombinace ultrazvuku a měření hormonů v krvi riziko, že vaše dítě má downův syndrom lze předvídat. To může být způsobeno tím, že jiné věci, ale přítomnost echogenní střevo by nárůst rizika chromozomální trizomie. Nicméně pokud nosní kosti nemohou být zřetelně vidět, ale na sono a krevní testy jsou predikci nízké riziko výsledek, to je někdy není nutné vidět nosní kost v každém případě. Ultrazvuku v počátku těhotenství může stanovit, že potvrzení a klid, které potřebujete.

seznamka skenování na 6-7 týdnů

Můžu mít skenování před 10 týdnů?

První Trimestr / Seznamka Ultrazvuk

To může být provedeno buď s look-up tabulek a grafů, nebo přesněji pomocí počítače program určený pro práci. Více info přijímám. Pokud si nejste jisti, vaše data období, nebo máte nepravidelný cyklus, doporučujeme vám kontaktovat svého lékaře, porodní asistentky nebo poskytovatele zdravotní péče, co nejdříve uspořádat pro datování skenování. Tekutina může obvykle být viděn na scan, ale pokud tam je více než 5 mm hloubka tekutiny v ledvinách by to být více, než je obvykle vidět. Týden Po Týdnu Těhotenství Pokroku Kalendář Prvním Trimestru Týden 1 Týden 2 Týden 3 Týden 4 Týden 5 Týden 6 Týden 7 Týden 8 Týden 9 Týden 10 Týden 11 Týden 12 Týden 13 Druhém Trimestru Týden 14 Týden 15 Týden 16. Týden 17. Týden 18. Týden 19. Týden 20. Týden 21. Týden 22. Týden 23. Týden 24. Týden 25. Týden 26 Třetím Trimestru Týden 27. Týden 28. Týden 29. Týden 30. Týden 31. Týden 32. Týden 33. Týden 34. Týden 35. Týden 36. Týden 37. Týden 38. Týden 39. Týden 40. Naše těhotenství ultrazvukové vyšetření jsou k dispozici sedm dní v týdnu a události jsou k dispozici, aby vám vyhovoval. Výraznější kapaliny je prostor, tím větší je riziko, může být dítě buď s potenciální genetický problém. Doporučuje se, aby všechny těhotné ženy mají skenování v prvním trimestru přibližně na 12 týdnů těhotenství potvrdit jejich data. To není určen nahradit lékařskou pomoc od svého lékaře, lékař nebo zdravotní péče profesionální. V posledních několika letech bylo vidět, že přibližně 3 do 4 dětí s Downovým syndromem nemají viditelnou nosní kosti v prvním trimestru screeningový test.

No comments:

Post a Comment