Saturday, April 28, 2018

Halo 3 Dohazování Den 2018

Halo 3 - Wikipedie

halo 3 dohazování den 2018

http://atsitiktinispazinciu.logdown.com/posts/6799399

Halo 3: ODST, Halo Národ

halo 3 dohazování den 2018

  • Halo 3 Halo Národ FANDOM
  • Halo 3: ODST - Wikipedie
  • Halo srie Wikipdia
  • Nejlepší Halo hry , zařadil
  • Halo: The Master Chief Collection
  • Xbox One X, Halo, a dlouhou
  • Halo 3 - Wikipedie

On byl fanoušek Náčelníka od 1. Dne a těší se na hraní Sbírka v celé své kráse na Xbox One X Standard Edition obsahuje hru, disk, manuál a malý plakát s herním ovládání-mapy a kresby. To také říká, že rozdíly a podobnosti ODSTs a SPARTAN-II vojáků, jako je skákání do výšky a skutečnost, že žádný motion tracker je přítomen v ODST. Většina ODST jednotka se připravuje na misi na palubě UNSC Řekni Mé Jméno obíhající vysoko nad New Mombasa, Keňa. Ona odhaluje, že její rozkazy byly bojovat jí cestu k. A. I. datové centrum a získat informace, které byly nedávno objeveny o tom, co leží pod městem, a odepřít přístup k Paktu. Na rozdíl od celkové hry, tyto flashbacky jít po cestě lineární hry, které byly běžné v celé původní trilogie Halo. Tyto prsteny byly vyrobeny tisíce let před tím, rasy známé jako Předchůdci jako zbraně poslední záchrany proti parazitní nepůvodních druhů, známý jako Povodeň. Zaměřuje se především na Nováčka putování po ulicích města a hledají své ztracené squadmates, spolu s holanďany, kteří bojů během Bitvy ONI Alfa. Pouze základně řetězu a dole je několik kroužků přežil skok, když struktury lze vidět z většiny míst ve městě, stále hořící. Johnson ledabyle odhodil jeho lehčí jemné (a hořlavé) stvoření, moc se Odvážit je alarm, který Johnson ignoruje. Oni jsou seskupeny kolem holo-tabulka, která ukazuje, Smlouvu Prorok Lítosti 's CAS -class assault carrier vznášející se v blízkosti města je Orbitální Výtah. Hlavní vymaže anti-air Smlouvy obranu, takže Kapuce může vést poslední Pozemské lodě proti Prorok, ale Pravda aktivuje pohřben artefakt, vytvoření "hvězdného proudu" portál, který on a jeho následovníci enter. To zahrnuje všechny z Halo 3 s režimy pro více hráčů ( Dohazování, Vlastní Hry, Forge a Divadlo ), ale ne jeho Kampaň. Nemáme žádné prostředky k úpravě nebo odstranění video, tak nemůžeme zaručit jejich přesnost a nepodporujeme jeho obsah. Buck uznává problém, ale konstatuje, že po 27 letech války s Covenantem, velmi málo veteránů jsou ponechány v radě bezpečnosti OSN.

Na nádvoří byl rychle překročen o Smlouvu sil, což si vyžádalo v obležení lidí ustoupit do konstrukce interiéru. Aktualizace Xbox One on-line systému se změnily hru pro 343, a tým může nyní vyřešit tyto problémy tím, že přepracování nadace MCC. O ' connor uvádí, že tyto aktualizace nebyly možné, až v poslední době, vzhledem k řadě vylepšení platformy tým udělal za poslední rok. Tam, čtyři ODSTs použity raketové lusky, těžké kulomety a raketomety bránit budovu před Banshees a Přízraky s výsadky. Hráči mohou dual-ovládat některé zbraně, vzdání se používat granáty a melee útoky ve prospěch kombinované palebnou sílu ze dvou zbraní. Zavádí diváka do obsazení za ODST a Sadie je Příběh a vysvětluje, jak herci hlasu pomohl přivést k životu své postavičky ve hře. Na VISR může být také použit pro správu waypointy, cíle mise, a informace, které vám pomohou hráč. Halo 3 Multiplayer Beta půjde živě na 16. Května ve 12:00 PDT a běh přes 6. června v 11:59 PDT.

Desítky ODSTs jsou vypuštěn do atmosféry Země, v koordinovaném drop proniknout a zachytit Prorok Litovat, že na palubě Útočné Lodi. Následující zprávu Cortana vlevo na palubě Zaplavit loď, Hlavní, Arbitr, Elit, Johnson, Keyes a jejich vojska následovat Pravdu prostřednictvím portálu. Kritici byli rozděleni na tom, zda relativně krátkou kampaň a zahrnuty poplatky byly dost ospravedlnit full-game cenovka. Protože jejich práce byly závislé na řadě různých systémů místo jednoho problému, odhad načasování aktualizace bylo obtížné až nyní. Jak oni uprchli, zničili základnu pomocí dálkově odpálil výbušniny, zabránit Smlouvy z používání strukturu a obsahoval informace. Hráči musí aktivně hledat další hráči prostřednictvím jejich Xbox Live seznam Přátel, pomocí party pozvat systému, nebo sítě LAN funkce vyhledávání, aby hrát více hráčů s jejich vlastní pravidla a vlastní mapy. Scarab se podaří vstřelit přímý zásah na Slona, poškozuje to hrozně a nutí ODSTs opustit svá vozidla a vzít kryt uvnitř budovy vchod k Povznesení Wildlife Reserve. Lusky přijít do pohledu, jak velký výbuch (Způsobené Prorok Litovat, je dopravce zadání "hvězdného proudu") se zdá, posílání lusky z kurzu. Oni byli úspěšní v odpuzující Pakt útočný, ale v procesu, Romeo byl těžce zraněn Hrubou Náčelníka, a jejich Pelikán byl poškozen a nechal nefunkční. Hlavní aktivuje prsten, a uniká prsten je self-destrukce na PODKLAD fregata Forward Unto Dawn.

No comments:

Post a Comment