Friday, March 30, 2018

Sociální Sítě, Datování Aplikace Pro Android

Nejlepší Aplikace Sociálních Sítí Pro

Na rozdíl od Kik a další populární zasílání zpráv aplikace WhatsApp využívá vaše telefonní číslo, spíše než jména nebo kolíky (přesto, že je alternativou k SMS). S jeho nové Příběhy, funkce, nyní můžete plést dohromady fotografie a videa do vizuální stav druhů, a také můžete posílat texty z přímo v rámci aplikace. Z fan oblíbeným, jako je Instagram a Facebook, aby nováčci jako Závěs nebo Tajné, tam nikdy nebyl lepší čas k nalezení na sociální síti, která je šité na míru vašemu vkusu. Uživatelé mohou chatovat s sebou one-on-one nebo ve skupinách pomocí Kik uživatelská jména (místo, telefonní čísla). Snapchat má také unikátní funkci nazvanou Příběhy, které umožňuje uživatelům sdílet zaskočí veřejně, když chtějí. Mnoho uživatelů chválili aplikace pro je jedním z mála aplikací, které neobsahuje libosti a komentáře o míst, která pomůže mít tlak uživatelů, kteří se stará o to, jak jejich příspěvky jsou přijímány přáteli a stoupenci. Uživatelé mohou nastavit stručný profil, který především poukazuje na jejich foto, a pak někdo, kdo je uzavřeno do nich mohou anonymně přejeďte právo líbí jejich profil nebo doleva předat to jako zápas. Kromě toho, že umožňuje vidět, co vaši přátelé jsou až, můžete sdílet aktualizace, fotky a videa na cestách, a push oznámení, rychle vás upozorní na jakoukoli činnost, která zahrnuje vás. Aplikace vám vědět, co se singly jsou v okolí, takže se můžete setkat se s nimi, a s více než 5 milionů aktivních uživatelů měsíčně, existuje spousta možností. Je to skvělý způsob, jak hladce spravovat svůj blog a zároveň vidět, co ostatní lidé mají zájem. Nyní je i vedoucí reklamní platformu pro značky, stejně jako Instagram Vlivných, kteří oprávněně generovat příjmy prostřednictvím sítě. Napomoci tomu, aby textové příspěvky krásnější, Tajemství vám dává přístup k Flickr photo library pro obrázky na pozadí. Každého, kdo se chce dívat na něco, co může otevřít aplikaci a procházet všechny druhy vysílání, které jsou v současné době hostovány žít. Poté, co nedokázal získat Snapchat v roce 2013, Facebook získal WhatsApp v roce 2014 tak, že by to mohl být ten, který byl na vrcholu instant messaging. Provozovatelé mají možnost povolit záznamy pro uživatele, kteří přišli, a oni mohou také hostit soukromého vysílání pro konkrétní uživatele.

Je navržen tak, zdarma k použití (i pro mezinárodní zprávy), má prosperující uživatelskou základnu, a umožňuje posílat texty, hlasové zprávy, obrázky a videa. Reddit Ama jsou další zajímavé funkce, které umožňují uživatelům klást otázky, aby celebrity a jiné osobnosti veřejného života, kteří souhlasí s hostitelem. Myšlenka je vybrat hudební skladby buď z vestavěného hudebního kartu nebo z vaší vlastní knihovny iTunes, aby záznam sami tančit a lip synchronizace. Yahoo má také tvrdě pracoval na pravidelně aktualizuje své mobilní aplikace se spoustou skvělých vlastností a funkcí, takže je snadné a příjemné použití z mobilního zařízení. Uživatelé mohou publikovat své vlastní příběhy a formátovat je přesně tak, jak chtějí s fotografií, videa a Gify na podporu jejich vyprávění. Většina uživatelů jej milují pro jeho krátkou zprávu limit (nyní 280 znaků) a nefiltrovaný krmivo, které jim ukázal naprosto vše, co ve formě tweety. Cena: Zdarma ( iOS, Android ) Snapchat: Tinder je nejlépe známý pro jeho přejetím systém, který vám umožní přejeďte vpravo, pokud máte zájem někdo, nebo doleva pro přechod na další potenciální zápas. Twitter se dramaticky změnila v průběhu let, a dnes je kritizován hodně pro způsob, jakým se dívat a fungování téměř přesně jako Facebook.

sociální sítě, datování aplikace pro android

Přátelé a ti, kteří následují pak můžete komentovat vaše nástěnka nebo re-pin fotografii, a pokud používáte iPhone, můžete připnout položky přímo z uvnitř Safari webový prohlížeč. Uživatelé mohou nahrát 1,000 GB za fotky na Flickr a používat výkonné aplikace pro organizovat a upravovat je, nicméně se jim líbí. Můžete zprávu své přátele, posílat obrázky a videa, a dokonce volat přes Wi-fi nebo vaše data v plánu, když jste venku a asi. Například, můžete nastavit konkrétní push oznámení pro jednotlivé účty, takže nikdy nezmeškáte důležitou zprávu. To je Twitter-vlastnictví aplikace, která má svůj spravedlivý podíl na rivalitě proti jinému konkurenční vysílání aplikace s názvem Meerkat. Hodně dětí i přiznat, pomocí Snapchat nejvíce, což naznačuje, že by to mohlo být budoucnost, kde sociálních sítí je v čele. Cena: Zdarma ( iOS, Android ) Grindr: Grindr je umístění na základě datování aplikace, zaměřena na gay a bisexuální muži. Každý, kdo začíná nová vysílání můžete posílat okamžité oznámení na lidi, tak se můžete naladit na to, začít komunikovat zanecháním komentáře a srdce. Můžete upravovat videa na místě, a příspěvek na Twitter a Facebook, a nyní můžete importovat videa z telefonu, taky. S více než 200 milionů uživatelů a hostitel foto-editační filtry, je to skvělé místo na odiv své umělecké straně, a sdílet fotky z vašich vlastních.

No comments:

Post a Comment