Thursday, March 29, 2018

Datování V Prescott, Az

Prescott, AZ Advokátní Kancelář - Prescott Zákon

Prescott Komory Návštěvník

Cestování Severní Arizoně Věci

datování v prescott, az

http://glemtinder.logdown.com/posts/6777771

Pokud jste po funky místo k pobytu s nějakou historií — i když trochu méně než historií hotely ve městě — podívejte se žádný další než Shady Dell. To bylo postaveno s práce poskytována Civilní Funguje Správy a Smoki Lidí.Na Smoki Museum, jako se objevil v roce 1930. Z jeho okouna v Black Hills v Prescott National Forest, Jerome je zametání panoramata z červené hory splotched v zelené pouštní křoví vykouzlit myšlenky, co se Mars mohl vypadat jako po dobrém dešti. Pro milovníky přírody, jarní deště přinést hojnost divoké květiny a jezera prostředí přitahuje řadu volně žijících živočichů celoročně, včetně plešatý orli, ptáci, lišky. Všechny platné DMCA žádosti o odstranění by měla být odstraněna do 24 až 36 hodin po podání, ale není to záruka. Existuje řada možnosti třídy, včetně vyhlídková kopule a rozpočet-smýšlející Pullman Třídy. Hory lemují řeku na obou Arizona a Kalifornie strany, a volně žijících živočichů je stejně pestrá jako rekreacivlaso. Odlehlé divočině Verde Canyon, který se nachází west Sedona a pod Jerome, je proslulý pro jeho towerin. Přesto, Hlavní Ulice, cihla struktury vypadají jako trvalé, jako Pyramidy a tvrdá jako horníci, kteří kdysi navštěvoval. Od té doby, v blízkosti tucet vinice otevřeli, a oblast byla udělena federální označení jako jedinečné vinařské oblasti. Tito lidé, Hisat'sinom (je známo, že archeologové jako Anasazi), zastavil v jejich migrace do bohatých záplavových an. 2500-míle cesta byla nervový systém Západu, nesoucí přežili Dust Bowl na zelenější pastviny a podporovat komunity, který seděl po jeho okrajích. Existuje vážné uznání za kýč, a v době, město může cítit jako John Waters fantasy ze Starého Západu. S důrazem na prvky základní umělecké aktivity jsou otevřené a patří kreslení, stavební a čtení. Tyto historické památky, stále přístupné pouze po řece, aby se velkolepé živé muzeum si prostě nemůžete najít nikde jinde.

datování v prescott, az

datování v prescott, az

Místo pro volně žijící živočichy, jako jsou: Elk, Big Horn Ovce, Poušť Vidloroh, Bald Eagles a vzácné a ohrožené Kondor Kalifornský. Město je poušť podnebí je naprosto vyprahlá, přesto to vydělává jeho tečka na mapě, pro svou obrovskou vodní sporty, umožnil Parker Dam na Řece Colorado, který vytváří masivní jmenovec nádrže. Během jakýkoliv jiný týden v roce, to je skvělé místo, aby rodinu, dostat se na vodě, a samozřejmě vidět pečlivá rekonstrukce Mostu London bridge (s původní zdivo, které bylo zakoupeno, tagged, a odeslány do města po mostě je rekonstrukce v roce 1960). To je ideální pro narozeninové oslavy, týmové večírky, denní tábory, výlety, stejně jako firemní akce, teambuilding. Restaurace, získal své jméno po řadě podivných událostí zahrnující mizí nástroje a zabouchl dveře, došlo v průběhu stavby je rekonstrukce. Každý rok město hostí asi 35.000 turistů, kteří se zastavit na noc, prohlídka budovy, zamyšlení pojmy arcology, a koupit slavné bronzové a keramické Arcosanti větrné zvonky, které jsou pro ekonomické fungování společenství. Prescott je 250 km cyklistických tras jsou nic menšího než fenomenální ( dostat váš výlet a jízda mapy zde ), jako jsou turistické možnosti, jako Palec Butte a Žulové Horské Stezce. Pokud jste krátký na zařízení, Prescott má spoustu outfitters pomoci vyplnit to, co mi chybí v den pytel.

Slaví 82 let excelence, Kruh Z Ranč se nachází na 6500 akrů na 4000 metrů nadmořské výšky. Město tiše sedí 20 kilometrů severně od Mexika mezi dva okresy expanzivní Coronado National Forest, ve stínu obou Santa Rita a Patagonie Hory. Zahrnuje hlavní část Sonoita Creek a Uhelný Důl na Jaře povodí, to je Státu Arizona. Na přelomu 20. století, místní Copper Queen Mine, byl jeden z světa je nejvíce produktivní, chrlit zlato, měď, zinek a olovo. Skvělé místo k prozkoumání cesty, procházku stezky, nebo dokonce dostat hluboko do kaňonu sám, a plavat na Řece Colorado. To vypadá přesně tak, jak byste mohli očekávat, že to před 100 lety, ale nejlepší výhled, když jste dejte zpět do města. Prosím, obraťte se na správce pro více informací. URL: www.visit-prescott.com/prescott-visitors-information-center/ IP Klienta: 91.78.89.132 Útok ID: 20000018 ID Zprávy: 000005295609. Kniha Grand Canyon Railway rezervace on-line na jedné z pěti tříd služby na našich vintage vlak z Williams do Národního Parku Grand Canyon. Ale nenechte se odradit — high-klenuté apsidami a masivní kruhová okna na Oblohu Apartmá jsou pozoruhodné stránky, které vyžadují 70 kilometrů jízdy severně od Phoenixu. Představivost Avenue je dítě velikost města, kompletní s školy, tržní, nemocnice, pekárny.a tak mnohem více dopřát dětskou představivost.

No comments:

Post a Comment